مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 10 آذر 1398 ساعت 17:352019-12-01اقتصادي

مدیرعامل شرکت آبفار لرستان:- 61 میلیارد تومان در بحث سیل هزینه کرده ایم


مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی لرستان گفت: 61 میلیارد تومان در بحث سیل هزینه کرده ایم.

- مدیرعامل شرکت آبفار لرستان: 61 میلیارد تومان در بحث سیل هزینه کرده ایم ایسنا/لرستان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی لرستان گفت: 61 میلیارد تومان در بحث سیل هزینه کرده ایم.

علیرضا کاکاوند در حاشیه بازدید از پروژه های آبرسانی روستاهای مناطق سیل زده پلدختر اظهار کرد: شرکت آبفار در بحث سیل مظلوم واقع شد و به عنوان مثال در لرستان 262 میلیارد تومان خسارت در سامانه سجام ثبت شد که 65 میلیارد آن در پلدختر بود.

وی ادامه داد: برای تمام استان 21 میلیارد تومان مصوب شد که 70 درصد آن از طریق اوراق دو ساله تخصیص پیدا کرده که نسبت به خسارات، واقعاً مبلغ خیلی کمی است.

کاکاوند یادآور شد: در سفری که دکتر نوبخت به لرستان داشت موضوعاتی را مطرح کردیم و متعاقباً جلساتی در سازمان برنامه و بودجه برگزار و قرار شد 120 میلیارد تومان علاوه بر آن 20 میلیارد به لرستان اختصاص پیدا کند که هنوز مبلغی به دست ما نرسیده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی لرستان اضافه کرد: اگر این مبلغ تخصیص پیدا کند بخش زیادی از مشکلات ما حل خواهد شد و پروژه های زیادی می توانیم اجرا کنیم و این در حالی است که تاکنون در بحث سیل 61 میلیارد تومان هزینه کرده ایم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مدیرعامل شرکت آبفار لرستان:- 61 میلیارد تومان در بحث سیل هزینه کرده ایم

مدیرعامل شرکت آبفار لرستان:- 61 میلیارد تومان در بحث سیل هزینه کرده ایم