مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 10 آذر 1398 ساعت 11:302019-12-01اجتماعي

حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند/ کروکی ها الکترونیکی می شوند


به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار سید کمال هادیانفر رییس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا با اشاره به هوشمندسازی در پلیس راهور، اظهار کرد: - رییس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا از حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفندماه خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار سید کمال هادیانفر رییس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا با اشاره به هوشمندسازی در پلیس راهور، اظهار کرد: قرار است دو کار اساسی در راستای هوشمندسازی پلیس راهور انجام شود، این دو کار اساسی یکی در قبض جریمه و دیگری در ترسیم کروکی است.

وی با بیان اینکه پلیس راهور سالانه بالغ بر 12 میلیارد تومان پول چاپ اوراق می دهد، گفت: در راستای کاهش این هزینه ها و همچنین هوشمندسازی پلیس راهور از ابتدای سال حدود 4 هزار دست افزار به ماموران در پلیس راه و راهور سراسر کشور دادیم که استفاده کنند.

رییس پلیس راهور ناجا تصریح کرد: ماموران جرایم را روی آن دست افزار ها اعمال می کنند و این گونه به جای اینکه 4 هزار قبض جریمه چاپ کنیم و هزینه های گزافی از جمله کاغذ قبوض و پانچیست و .

بدهیم یک بار برای دست افزار ها هزینه می کنیم.

سردار هادیانفر بیان کرد: قرار است، تا اواخر بهمن 8 هزار دست افزار دیگر به دست افزار موجود در راهور اضافه کنیم و داستان قبض کاغذی کلاً تمام می شود و پلیس یک دست ب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند/ کروکی ها الکترونیکی می شوند

حذف قبوض کاغذی جریمه از اول اسفند/ کروکی ها الکترونیکی می شوند