مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 9 آذر 1398 ساعت 09:152019-11-30سياسي

رای ظرف یک هفته صادر می شود/ نیازی به نبش قبر نیست


قاضی رسیدگی کننده به پرونده نجفی گفت: رای در مهلت قانونی صادر می شود.

- به گزارش خبرنگار مهر ؛ قاضی محمدی کشکولی در جمع خبرنگاران در رابطه با این جلسه گفت: این جلسه با همکاری اصحاب رسانه، متهم پرونده و وکلای ایشان دفاعیات انجام شد و به استماع رسید و با توجه به تقاضای وکلا منجر به اعلام نظریه تکمیلی از سوی هیات کارشناسی 5نفره و اینکه دیوان عالی در مورد نوع قتل ایراداتی گرفته بود تحقیقات تکمیل شد و امروز دادگاه به پایان رسید و ظرف یک هفته رای صادر خواهد شد.

وی افزود: ادله از سوی نماینده دادستانی، هیات قضایی و کارشناسان در محل جنایت و دفاعیات متهم و وکلایشان استماع شد و با بررسی زوایای قتل سعی می کنیم یک فرایند دادرسی عادلانه بر پایه موازین قانونی در مهلت مقرر داشته باشیم.

محمدی کشکولی در پاسخ به این سوال که آیا سابقه مسیولیت نجفی در صدور رای نهایی تاثیر دارد گفت: همه در برابر قانون یکسان هستند البته قانون گذار پیش بینی کرده و اگر فردی شرایطی داشته باشد با توجه به آن و با توجه به آثار اجتماعی فرد می تواند مانند سایر اقشار از شرایط تخفیف برخوردار شود بنابراین با توجه به آثار اجتماعی رای صادر خواهد شد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا کمانه کردن تاثیری داشته است و اینکه آیا پرونده دارای ابهاماتی است گفت: وکلا حقوق دفاعی دارند و مو


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رای ظرف یک هفته صادر می شود/ نیازی به نبش قبر نیست

رای ظرف یک هفته صادر می شود/ نیازی به نبش قبر نیست