مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 5 آذر 1398 ساعت 11:002019-11-26اقتصادي

قصه پسر مظلوم وزیر که میلیاردی کارچاق کنی می کرد! + فیلم و سند


گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ پسر وزیر سابقا محبوب روحانی هم به سرنوشت دختر مظلوم وزیر هزار میلیاردی دچار شد؛ م.

آخوندی، پسر عباس آخوندی وزیر سابق راه و شهرسازی که ثروت وی در مخافل غیر رسمی قابل توجه ذکر شده است؛ - اصغر فخریه کاشان نیز مذاکره کننده و نفر اصلی وزارت راه و شهرسازی در مذاکرات خرید فله ای هواپیما های ایرباس و بویینگ بوده است.

وی در دهه 70، معاون ارزی بانک مرکزی دولت دوم هاشمی رفسنجانی سیاست های انبساطی اقتصادیش تورم را به 49.

5 درصد رساند.

یادگار امام(ره)، مرحوم سید احمد خمینی در آن مقطع زمانی در خصوص وی نوشت: آقای دکتر کاشان در زمان تصدی پست معاونت ارزی بانک مرکزی مملکت در خزانه بانک را باز کرد و به هر دلال و قاچاقچی و چاقوکش 5 هزار دلار تقدیم کرد و روزانه میلیون ها دلار ذخایر ارزی بانک مرکزی را به جیب گانگستر ها ریخت.

آیا این نقشه تهی کردن خزانه ارزی مملکت را آمریکای جنایت کار جلوی حاج اصغر آقا گذاشته بود و یا به تصمیم گیری نابخردانه شخص او مربوط می شد؟ آیا این بابا رییس بزرگتری نداشت تا جلوی کار او را بگیرد؟ اصغر فخریه کاشان قائم مقام آخوندی و شریک فرزندانش در زنجیره ای از شرکت های مرتبط و غیرمرتبط با حوزه راه و شهرسازی شده و از رانت حضور عباس آخوندی در مسند وزارت، بیشترین بهره را بردند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

قصه پسر مظلوم وزیر که میلیاردی کارچاق کنی می کرد! + فیلم و سند

قصه پسر مظلوم وزیر که میلیاردی کارچاق کنی می کرد! + فیلم و سند