مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 5 آذر 1398 ساعت 07:402019-11-26اقتصادي

نفت سر جایش ماند


قیمت نفت در معاملات روز سه شنبه بازار جهانی تحت تاثیر اظهارات مقامات آمریکایی و چینی که امیدها نسبت به انعقاد توافق تجاری میان آمریکا و چین را تقویت کرد، - تغییری نداشت و رشد قیمت روز گذشته را حفظ کرد.

به گزارش ایسنا، بهای معاملات آتی نفت برنت یک سنت کاهش پیدا کرد و به 63 دلار و 64 سنت در هر بشکه رسید.

نفت برنت روز گذشته 0.

4 درصد افزایش قیمت داشت.

بهای معاملات آتی وست تگزاس اینترمدیت آمریکا پنج سنت کاهش داشت و به 57 دلار و 96 سنت در هر بشکه رسید.

وزارت بازرگانی چین اعلام کرد مذاکره کنندگان تجاری آمریکا و چین در تلاش برای منعقد کردن فاز اول توافق تجاری، روز سه شنبه تماس تلفنی داشتند.

به گفته استفن اینس، استراتژیست ارشد شرکت اکسی تریدر، قیمت نفت به شدت تحت تاثیر اخبار تجاری قرار دارد و خوش بینی نسبت به امضای توافق میان پکن و واشنگتن، از قیمت های نفت پشتیبانی کرده است.

روزنامه گلوبال تایمز که نشریه رسمی حزب کمونیست چین است پیش از این خبر داده بود چین و آمریکا به توافق درباره فاز اول توافق تجاری نزدیک شده اند.

با این حال واشنگتن و پکن هنوز درباره جزییات مربوط به میزان کاهش تعرفه ها روی کالاهای چینی به توافق نرسیده اند و اصرار چین برای این که واشنگتن همه تعرفه ها را حذف کند، مانع عمده اصلی بوده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نفت سر جایش ماند

نفت سر جایش ماند