مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 30 آبان 1398 ساعت 12:302019-11-21سياسي

راهیان نور، بهترین راه انتقال فرهنگ دفاع مقدس

راهیان نور، بهترین راه انتقال فرهنگ دفاع مقدس

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی اردوهای راهیان نور را کلاس درس بیان حقایق جنگ و بهترین راه برای انتقال فرهنگ دفاع مقدس به نسل جدید دانست.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان شرقی حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم در نخستین جشنواره استانی ره آورد سرزمین نور گفت: هزینه برای راهیان نور مصداق بارز سرمایه گذاری است و از زمان آغاز طرح راهیان نور در مناطق عملیاتی غرب و جنوب همه ساله حضور داشتم و شاهد عینی تاثیرگذاری آموزه های دفاع مقدس در خانواده ها بوده ام.

ویبا بیان اینکه راهیان نور فرزندان جامعه را بیمه می کند گفت : در این وضع هرقدر فرزندان ما با فرهنگ بسیج و راهیان نور آشنا شوند از لحاظ روانی و اعتقادی بیمه خواهند شد.

حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم با اشاره به آغاز هفته بسیج گفت: تفکر بسیجی هویت اصلی سازمان بسیج است و اگرچه جلوه اصلی آن وابسته به سپاه عزیز است ولی تفکری فراسازمانی و فرامرزی دارد.

نماینده ولی فقیه در استانادامه داد: به برکت همین تفکر است که فرهنگ بسیحی در همه جای منطقه و جهان سایه گستری کرده است و امام خمینی رحمت الله معلم اول تفکر بسیجی در عصر حاضر بودند.

امام جمعه تبریز با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در موضوع بسیج خاطرنشان کرد: فکر بسیجی یک تفکر عینی و موجود در جامعه است و از منظر معظم له بسیج ن


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

راهیان نور، بهترین راه انتقال فرهنگ دفاع مقدس

راهیان نور، بهترین راه انتقال فرهنگ دفاع مقدس