مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 24 آبان 1398 ساعت 11:142019-11-15سياسي

مطالبه عمومی مردم مبارزه قاطع با فساد از هر طیف و جناحی است


مبارزه قاطع با فساد و مفسدین از هر طیف و جناحی خواست عمومی و مطالبه ای ملی است.

- به گزارش توسط امام مسلمین و نیز اهتمام دستگاه قضایی در برخورد با فساد اشاره و با تاکید بر اینکه مبارزه با فساد وظیفه ای همگانی و همه دستگاه ها و قوا مسئول اند گفت: مسئولان و مقامات کشوری از سیاسی کردن موضوع مبارزه با فساد و دوقطبی کردن جامعه اجتناب کنند.

وی با اشاره به عملیات هوشمندانه سربازان گمنام امام زمان در سپاه پاسداران در بازگرداندن یکی دیگر از مفسدین بزرگ اقتصادی افزود: مبارزه قاطع با فساد و مفسدین از هر طیف و جناحی خواست عمومی و مطالبه ای ملی است.

امام جمعه با گرامیداشت هفته بسیج گفت: بسیج امروز نتنها در کشور منشاء خیر و برکت بلکه الگویی برای همه کشورهای جهان است.

تحلیلی بر راه اندازی سایت فردو و شهادت مظلومانه فرمانده عملیات جهاد اسلامی در فلسطین از دیگر مباحث مطرح شده در خطبه دوم بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مطالبه عمومی مردم مبارزه قاطع با فساد از هر طیف و جناحی است

مطالبه عمومی مردم مبارزه قاطع با فساد از هر طیف و جناحی است