مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 21 آبان 1398 ساعت 06:282019-11-12اقتصادي

2000 فقره پرونده گرانفروشی در آذربایجان غربی تشکیل شد

2000 فقره پرونده گرانفروشی در آذربایجان غربی تشکیل شد

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی از تشکیل دو هزار فقره پرونده گرانفروشی طی سالجاری در استان خبر داد.

- محمد اقوامی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه از ابتدای سالجاری تاکنون دو هزار فقره پرونده مربوط به تخلف گرانفروشی در تعزیرات حکومتی تشکیل شده است افزود: از این تعداد یک هزار و 935 فقره پرونده مورد رسیدگی قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه متخلفان این پرونده ها 52 میلیارد ریال پرداخت جزای نقدی محکوم شدند افزود: همچنین از ابتدای سالجاری تاکنون بیش از هفت هزار و 200 فقره پرونده در بخش تخلفات کالا و خدمات در استان تشکیل شده است.

اقوامی با بیان اینکه از این تعداد پرونده هفت هزار و 257 فقره مورد رسیدگی قرار گرفته است گفت: صاحبان این پرونده ها به پرداخت 200 میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شدند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی تعداد پرونده های تشکیل یافته در زمینه قاچاق کالا و ارز طی سالجاری را سه هزار و 874 فقره ذکر و اضافه کرد: از این تعداد سه هزار و 824 پرونده رسیدگی و مختومه شده است.

وی با بیان اینکه صاحبان این پرونده ها نیز به پرداخت بیش از 900 میلیارد ریال جریمه محکوم شدند افزود: البسه، لوازم خودرو، سوخت، لوازم آرایشی و ارز بیشترین کالاهای کشف شده قاچاق در استان هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

2000 فقره پرونده گرانفروشی در آذربایجان غربی تشکیل شد

2000 فقره پرونده گرانفروشی در آذربایجان غربی تشکیل شد