مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 18 آبان 1398 ساعت 08:232019-11-09سياسي

67 هزار مترمربع از معابر کرمان آسفالت شد


شهردار منطقه دو کرمان از اجرای عملیات آسفالت و روکش آسفالت 67 هزار مترمربع از معابر منطقه خبر داد.

- علی سعیدی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اقدامات انجام شده در زمینه آسفالت معابر منطقه دو کرمان، اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون، حدود 67 هزار مترمربع از معابر اصلی و فرعی منطقه آسفالت شده که در این میان اجرای آسفالت خودیاری با بیش از 10 هزار و 600 مترمربع، روکش آسفالت با 30 هزارمترمربع و لکه گیری آسفالت با 27 هزار مترمربع به ترتیب بیشترین سهم از اقدامات عمرانی انجام شده را به خود اختصاص داده اند.

وی با تقدیر از مشارکت شهروندان در نوسازی و بهسازی معابر سطح منطقه و پرداخت خودیاری برای آسفالت کوچه ها، اظهار کرد: از ابتدای سال 98، کوچه شماره 20 بلوار حجاج، کوچه 15 خیابان شهید همتی فر، کوچه 7 شهرک لاله زریسفی، کوچه 23 شهدای هوانیروز و کوچه شماره 4 شمالی امیرکبیر جمعا به متراژ 10 هزار و 600 مترمربع با پرداخت خودیاری توسط اهالی محل، آسفالت شده اند.

شهردار منطقه دو کرمان اجرای هشت هزار و 700 مترطول جدول گذاری، چهار هزار و 500 مترمربع پارک سازی، دو هزار و 370 مترمربع زیرسازی، دو هزار و 600 مترمربع پیاده روسازی و ساماندهی 73 عدد فضاهای شهری را از دیگر اقدامات عمرانی انجام شده در منطقه در هشت ماهه اخیر عنوان کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

67 هزار مترمربع از معابر کرمان آسفالت شد

67 هزار مترمربع از معابر کرمان آسفالت شد