مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 16 آبان 1398 ساعت 10:242019-11-07سياسي

هنرمندان کمتر شناخته شده به صندوق اعتباری هنر معرفی شوند


مدیرعامل صندوق اعتباری هنر از اصحاب فرهنگ و هنر، خواستار معرفی هنرمندان کمتر شناخته شده به این صندوق شد.

- ایسنا/کردستان مدیرعامل صندوق اعتباری هنر از اصحاب فرهنگ و هنر، خواستار معرفی هنرمندان کمتر شناخته شده به این صندوق شد.

سید حسین سید زاده امروز (16 آبان) در جمع هنرمندان شهرستان کامیاران، با اشاره به عضویت بیش از 70 هزار هنرمند، نویسنده و روزنامه نگار در صندوق اعتباری هنر، اظهار کرد: اهالی فرهنگ و هنر سرمایه های اجتماعی هر جامعه ای هستند و خدمتگزاری به آنان مایه افتخار من و همکارانم است.

وی افزود: کشور ما ازنظر نیروی انسانی فعال در بخش های فرهنگی و هنری غنی است اما در بخش زیرساخت ها و توزیع امکانات متأسفانه کاستی هایی وجود دارد و این موضوع نباید سبب ناامیدی در میان اهالی فرهنگ و هنر شود، ناامیدی و احساس یأس مانعی برای پویایی و حرکت است، ما می توانیم در کنار یکدیگر بر مشکلات پیروز شویم.

مدیرعامل صندوق اعتباری، بیان کرد: در سال 96 طی بازنگری که در سیاست ها و برنامه های صندوق داشتیم تصمیم گرفتیم با سفر به استان کم برخوردار و دیدار با هنرمندان این مناطق، با شناسایی ظرفیت ها و توانمندی هر منطقه با تنظیم برنامه و ارائه خدمات متناسب با هر استان به بخشی از مشکلات پاسخ دهیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هنرمندان کمتر شناخته شده به صندوق اعتباری هنر معرفی شوند

هنرمندان کمتر شناخته شده به صندوق اعتباری هنر معرفی شوند