مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 15 آبان 1398 ساعت 09:452019-11-06بين الملل

آمریکا از دیدار «مون» و «آبه» استقبال کرد


یک مقام ارشد آمریکایی که به شرق آسیا سفر کرده، از اینکه با وجود تنش ها میان کره جنوبی و ژاپن سران دو کشور با یکدیگر دیدار کرده اند، استقبال کرد.

- آمریکا از دیدار مون و آبه استقبال کرد یک مقام ارشد آمریکایی که به شرق آسیا سفر کرده، از اینکه با وجود تنش ها میان کره جنوبی و ژاپن سران دو کشور با یکدیگر دیدار کرده اند، استقبال کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، دیوید استیول دستیاور وزیر خارجه آمریکا که به سئول سفر کرده، روز سه شنبه از دیدار اخیر میان سران کره جنوبی و ژاپن استقبال کرد.

  روابط کره جنوبی و ژاپن از ماه ها پیش به شدت پرتنش شده، با این وجود روز دوشنبه آبه شینزو نخست وزیر ژاپن و مون جائه این رییس جمهور کره جنوبی در حاشیه نشست کشورهای آسه آن در بانکوک برای اولین بار بعد از چند ماه دیداری کوتاه داشتند.

به نوشته خبرگزاری رویترز ، استیول در این مورد گفت: از اینکه وقتی آنجا بودیم مطلع شدیم که رییس جمهور مون و نخست وزیر آبه توانسته اند گفت وگو کنند، بسیار دلگرم شدیم.

استیول این دیدار را نشانه ای دلگرم کننده توصیف کرد و گفت واشنگتن امیدوار است که شاهد بهبود سریع روابط این دو متحد خود در شرق آسیا باشد.

روابط کره  جنوبی و ژاپن از یک سال پیش به پایین ترین سطح در چند دهه رسیده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آمریکا از دیدار «مون» و «آبه» استقبال کرد

آمریکا از دیدار «مون» و «آبه» استقبال کرد