مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 14 آبان 1398 ساعت 19:372019-11-05اقتصادي

آب شرب حق مردم یا صنعت؟


در حالی مسئولین منطقه ویژه اقتصادی شیراز بر حفر چاه در روستای کوشک بیدک اصرار می کنند که مردم این روستا و روستاهای اطراف آن بر سر این مسئله به شدت اعتراض دارند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، روستای کوشک بیدک امروز شاهد درگیری بر سر آب بود.

درگیری بین مردم و عوامل حفر چاه منطقه ویژه اقتصادی که با دخالت نیروی انتظامی مواجه شد.

این اتفاق زمانی رخ می دهد که به گفته ی یکی از اهالی این روستا از منطقه ویژه اقتصادی شیراز برای حفر چاه به این روستا وارد می شوند که مردم مانع این اتفاق شدند و در مقابل منطقه ویژه اقتصادی به نشانه ی اعتراض تجمع کردند.

حفر چاه برای مردم ممنوع اما بقیه آزاد! روستای کوشک بیدک از توابع بخش مرکزی شهرستان شیراز است که به گفته ی رییس شورای کوشک بیدک، این روستا دچار کمبود شدید آب شرب است و با حفر چاه توسط منطقه ویژه اقتصادی شرایط زندگی برای مردم این روستا را سخت می کند.

زارع در ارتباط با این موضوع می گوید: در این روستا حتی کشاورزان بومی هم اجازه حفر چاه ندارند و این کار به دلیل کمبود آب ممنوع اعلام شده است.

او حفر چاه را کاری غیر کارشناسی و خلاف قانون عنوان کرد و این اتفاق را برای روستای کوشک بیدک و روستاهای اطراف آن اتفاقی زیان بار دانست که آب شرب وزندگی مردم را شدیداً تحت تأثیر خود قرار خواهد داد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آب شرب حق مردم یا صنعت؟

آب شرب حق مردم یا صنعت؟