مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 13 آبان 1398 ساعت 10:462019-11-04اقتصادي

زردی روی زعفران کاران فاروجی


زعفران محصولی با ارزش تولید و بهره وری آب بالا است که توسعه آن فرصتی برای کاهش فقر در مناطق روستایی و رونق اقتصادی به شمار می آید.

- ایسنا/خراسان شمالی زعفران محصولی با ارزش تولید و بهره وری آب بالا است که توسعه آن فرصتی برای کاهش فقر در مناطق روستایی و رونق اقتصادی به شمار می آید.

چند سالی است که کشت زعفران در خراسان شمالی به خصوص در شهرستان فاروج رونق زیادی گرفته است و تعداد زیادی از کشاورزان زمین های کشاورزی خود را به کشت این محصول اختصاص داده اند.

حضور دلالان و نبود صنایع فرآوری این محصول یکی از مشکلاتی بوده که همیشه زعفران کاران این استان به آن مواجه بوده اند اما امسال کمبود کارگر و بالارفتن دست مزد کارگران نیز به آن اضافه شده و هم اکنون کشاورزان فقط مجبور به برداشت محصول خود شده اند.

دست مزد کارگران برداشت کننده گل زعفران از قیمت آن بالاتر رفت برزگری یکی از زعفران کاران فاروجی که پنج هکتار از زمین های کشاورزی خود را به کشت این محصول اختصاص داده است در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه کمبود کارگر یکی از معضلات فعلی زعفران کاران در این منطقه شده است، گفت: در سال جاری سطح زیرکشت زعفران بسیار زیاد شده است و همین امر سبب شده تا با کمبود کارگر برای برداشت و پاک کردن این محصول مواجه شویم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

زردی روی زعفران کاران فاروجی

زردی روی زعفران کاران فاروجی