مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 13 آبان 1398 ساعت 06:512019-11-04سياسي

حمله به کنسولگری ایران و شویِ رسانه ای طرفدارانِ «الصرخی» +فیلم


به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو ، محمود الصرخی از [به ظاهر] روحانیون شیعه ساکن کربلا است.

هنگامی که شهرهای عراق یکی پس از دیگری به تصرف داعش در می آمد، - حمله به کنسولگری ایران و شویِ رسانه ای طرفدارانِ الصرخی +فیلم شب گذشته (یکشنبه - 12 آبان) به سرکنسولگری ایران در شهر کربلا حمله شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو ، محمود الصرخی از [به ظاهر] روحانیون شیعه ساکن کربلا است.

هنگامی که شهرهای عراق یکی پس از دیگری به تصرف داعش در می آمد، الصرخی با فتوای جهاد آیت الله سیستانی علیه داعش به مخالفت پرداخت! وی همچنین با طرح مسائل نژادی اعلام کرد که مرجعیت دینی در این کشور باید از اعراب باشد و نه از ایرانی ها! (منظور آیت الله سیستانی بود).

این روحانی به ظاهر شیعه که عقبه مشخصی در حوزه ندارد پیشتر نیز در مواضعی عجیب انقلابیون بحرینی را شورشی خطاب کرده و سیاست های جمهوری اسلامی را مورد حمله قرار داده بود.

در پی ناآرامی های شب گذشته (یکشنبه شب) در شهر کربلا، عده ای در میان اعتراضات با سوءاستفاده از شرایط نابسامان شهر، به سرکنسولگری ایران حمله کردند.

گفته می شود این افراد از پیروانِ محمود الصرخی می باشند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حمله به کنسولگری ایران و شویِ رسانه ای طرفدارانِ «الصرخی» +فیلم

حمله به کنسولگری ایران و شویِ رسانه ای طرفدارانِ «الصرخی» +فیلم