مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 12 آبان 1398 ساعت 16:002019-11-03سياسي

آمریکا پیش از انقلاب هم مستحق مرگ بود


دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان گفت: مرگ بر آمریکا، مرگ بر حقوق پایمال شده بشری است، مرگ بر 40 سال تحریم غذا و دارو و 8 سال جنگ تحمیلی و دخالت های بی جا در خاورمیانه است.

- محمد دلگشایی امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به چهلمین سالگرد 13 آبان و تسخیر سفارت آمریکا در سال 58 اظهار داشت: اگر بخواهیم به تسخیر سفارت آمریکا اشاره کنیم باید ریشه ای تر به آن بپردازیم، آمریکا حتی قبل از انقلاب اسلامی باز هم مستحق مرگ بر آمریکا بوده است.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان با بیان این که آمریکا در دوران محمدرضا شاه و رضا شاه و به ویژه کودتای 28 مرداد بسیار بلا بر سر کشور آورده است، افزود: آمریکا با سیاست هایی که به کار گرفت کودتای 28 مرداد را انجام داد و دکتر مصدق را از رأس کار پایین آورد و سند ملی شدن صنعت نفت را دچار مشکل کرد.

وی با اشاره به این که سیاست های آمریکا در کشورهای عراق، افغانستان، شیلی، کوبا و آمریکایی جنوبی نشان از خوی استکبارستیزی دارد، گفت: خوی استکبار در دولت آمریکا مصداق آیه قرآن وَلَنْ تَرْضَی عَنْکَ الْیَهُودُ وَلَا النَّصَارَی حَتَّی تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ است؛ آمریکا راضی نمی شود از ما تا موقعی که نوکر او شویم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آمریکا پیش از انقلاب هم مستحق مرگ بود

آمریکا پیش از انقلاب هم مستحق مرگ بود