مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 12 آبان 1398 ساعت 11:462019-11-03سياسي

ظریف مجلس را ترک کرد/ پزشکیان: اقدام ظریف غیرقابل قبول است


نایب رییس مجلس در واکنش به اقدام محمدجواد ظریف در ترک صحن علنی مجلس پیش از پایان بررسی سوال گفت: کاری که ظریف انجام داد کار اشتباهی بود و قابل قبول نیست.

- به گزارش خبرنگار مهر ، در ادامه جلسه نوبت عصر روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی بررسی سوال محمدجواد ابطحی نماینده خمینی شهر از ظریف در مورد اظهارات وی درباره پولشویی در ایران در دستور صحن علنی مجلس قرار داشت.

ظریف در مدت قانونی اظهارات خود را بیان کرد و در پایان گفت: به خاطر اینکه مقامات عالی رتبه کشور در جلسه شورای عالی امنیت ملی منتظر من هستند در ادامه جلسه حضور نمی یابم و جلسه علنی مجلس را ترک کرد.

طبق آیین نامه داخلی مجلس پس از پایان اظهارات ظریف نوبت دفاعیات و اظهارات ابطحی، نماینده سوال کننده بود، وی گفت: آقای ظریف مجلس را ترک کردند و این اقدام شان توهین به مجلس و خلاف آیین نامه داخلی مجلس است، آقای ظریف حق ترک جلسه را ندارند.

در ادامه مسعود پزشکیان نایب رییس مجلس که ریاست جلسه را بر عهده داشت خطاب به ابطحی گفت: حرف تان را بزنید، در مورد آیین نامه در هیات رییسه صحبت می کنیم.

ابطحی ادامه داد: اینکه آقای ظریف یک طرفه حرف بزنند و همه را متهم کنند که نمی شود، ایشان در مورد انفعال در قبال برجام و اظهارات شان در مورد پولشویی در ایران حرفی نزدند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ظریف مجلس را ترک کرد/ پزشکیان: اقدام ظریف غیرقابل قبول است

ظریف مجلس را ترک کرد/ پزشکیان: اقدام ظریف غیرقابل قبول است