مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 11 آبان 1398 ساعت 13:262019-11-02سياسي

امامجمعه اصفهان: رویکرد مسؤولان استان بازکردن گره از کار مردم باشد


نماینده ولی فقیه در استان اصفهان گفت: تمام مسؤولان رده بالای جمهوری اسلامی از نیروهای مسلح تا وزرای دولت فعالیت جهادی خودشان را آغاز کرده اند و لازم است تا دستگاه ها به همدیگر برای انجام وظایف شان کمک کنند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد بعد از ظهر امروز در جلسه شورای اداری استان اصفهان اظهار کرد: هر انسانی که مسئولیت امری از امور مسلمانان را برعهده بگیرد و در تشریفات سخت گیری کند تا مادامی که این روش را ادامه دهد خداوند او را لعنت خواهد کرد.

نماینده ولی فقیه در استان اصفهان ادامه داد: وقتی مردم به مسؤولی در سرزمین اسلامی مراجعه می کنند وظیفه دارد تا زمان رفع ظلم در حق آنان کارشان را پیگیری کند و مسؤولیتی که دریافت کرده نباید او را از مردم جدا کند بلکه لازم است تا مهربانی او نسبت به برادران دینی افزایش یابد.

وی تصریح کرد: تمام مسؤولان رده بالای جمهوری اسلامی از نیروهای مسلح تا وزرای دولت فعالیت جهادی خودشان را آغاز کرده اند و لازم است تا دستگاه ها به همدیگر برای انجام وظایف شان کمک کنند.

طباطبایی نژاد با تأکید بر این که جلسات شورای اداری استان باید با هدف حل مشکلاتی بین دستگاهی تشکیل شود، عنوان کرد: در بسیاری از موارد ورود به مسائل حل آنان را مشکل کرده است، به عنوان مثال بخش دار یک منطق


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

امامجمعه اصفهان: رویکرد مسؤولان استان بازکردن گره از کار مردم باشد

امامجمعه اصفهان: رویکرد مسؤولان استان بازکردن گره از کار مردم باشد