مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 11 آبان 1398 ساعت 09:322019-11-02سياسي

آخرین دفاعیات یک متهم محیط زیستی اخذ شد


وکیل مدافع سپیده کاشانی ازمتهمان پرونده محیط زیست گفت: آخرین دفاعیات این پرونده اخذ شده و منتظر صدور رای از سوی شعبه 15 دادگاه انقلاب هستیم.

- سیدکاظم حسینی در گفت وگو با ایسنا، در این باره اظهار کرد: با توجه به اخذ آخرین دفاعیات پرونده موکلم در هفته گذشته در شعبه 15 دادگاه انقلاب از سوی قاضی صلواتی، منتظر صدور رای در این پرونده هستیم.

وی یادآور شد: اتهام موکلم طبق ماده 508 قانون مجازات اسلامی است و با توجه به اینکه قسمت دوم ماده 508 قانون مجازات حداقل مجازات را یک سال حبس آورده است و موکلم قریب به دو سال در بازداشت موقت است؛ لذا تبدیل قرار مناسب منجر به آزادی در پرونده ضروری است.

حسینی افزود: چند متهم دیگر که قبلا اتهامشان افساد فی الارض بود، مانند سایر متهمان اتهامشان به ماده 508 قانون مجازات اسلامی تغییر کرد.

به گزارش ایسنا، غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضاییه 22 مهرماه از تغییر اتهام افساد فی الارض سه متهم محیط زیستی خبر داده بود.

به گزارش ایسنا، ماده 508 کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی مقرر داشته است است که هر کس یا گروهی با دول خارجی متخاصم به هر نحو علیه جمهوری اسلامی ایران همکاری نماید، در صورتی که محارب شناخته نشود به یک تا ده سال حبس محکوم می گردد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آخرین دفاعیات یک متهم محیط زیستی اخذ شد

آخرین دفاعیات یک متهم محیط زیستی اخذ شد