مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 9 آبان 1398 ساعت 08:092019-10-31سياسي

طیف خاکستری فعال انتخابات است/توان استیضاح رییس جمهور وجود داشت


شیراز _ نماینده شیراز در مجلس شورای اسلامی گفت: برخلاف تبلیغات و تلاش ها شاهد انتخابات پرشور در کشور خواهیم بود به خصوص طیف خاکستری به پای صندوق رای خواهد آمد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، فرج الله رجبی ظهر پنجشنبه در نشست خبری با اشاره به وضعیت استان فارس افزود: با توجه به شرایط امروز کشور و مشکلات موجود اقدامات خوبی در استان فارس انجام شده اما کمتر مورد توجه است.

وی ادامه داد: سالهاست که مباحث فرهنگی و زیست محیطی به جای چهارچوب و تولید محتوا با آن برخورد می کنیم مانند توقیف فیلم و مباحث مربوط به حجاب.

نماینده شیراز در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: باید تولید محتوا داشته باشیم اما نهادهای فرهنگی باید متناسب با بودجه دریافتی تولیدات فرهنگی داشته باشیم.

رجبی یادآور شد: به دلیل نبود راهکارهای فرهنگی باید دستگاه قضایی به مباحث مختلف ورود کند.

وی تاکید کرد: سلبریتی ها متولی مباحث فرهنگی و دینی نیستند و زمانیکه دستگاه های فرهنگی و مذهبی تولید محتوا نکنند سلبریتی ها ورود می کنند.

نماینده شیراز در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به اینکه انتخابات در کشور دارای جایگاه والایی است، گفت: عدم حضور در انتخابات باعث ضعیف شدن بزرگترین نهاد مردمی قانون گذاری در کشور خواهیم بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

طیف خاکستری فعال انتخابات است/توان استیضاح رییس جمهور وجود داشت

طیف خاکستری فعال انتخابات است/توان استیضاح رییس جمهور وجود داشت