مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 8 آبان 1398 ساعت 13:112019-10-30سياسي

استقرار «خانه ریاضی» در اراک با جدیت پیگیری شود


با توجه به اینکه خانه ریاضی در شهرستان های خمین و محلات فعالیت دارد از این رو انتظار می رود استقرار خانه ریاضی در مرکز استان نیز با جدیت پیگیری شود.

- به گزارش خبرگزاری فارس از اراک سید علی آقازاده ظهر امروز در نشست شورای آموزش و پرورش استان اظهار داشت: با توجه به اینکه خانه ریاضی در شهرستان های خمین و محلات فعالیت دارد از این رو انتظار می رود استقرار خانه ریاضی در مرکز استان نیز با جدیت پیگیری شود.

وی تصریح کرد: بخشی از اعتبار مورد نیاز فعالیت خانه ریاضی استان توسط استانداری و بخش دیگر آن توسط آموزش و پرورش استان تأمین می شود.

نماینده عالی دولت در استان بیان داشت: خوشبختانه با پیگیری های آموزش و پرورش استان اعتبارات عمرانی آموزش و پرورش نسبت به سنوات گذشته افزایش یافته و امید است در سال های آتی نیز بتوانیم این اعتبارات عمرانی را افزایش دهیم.

آقازاده تأکید کرد: باید تا سال 1400 همه شهرستان ها از خط قرمز بی سوادی عبور کنند و شاهد موفقیت های روزافزون استان در مباحث علمی باشیم.

وی با اشاره به برگزاری دهمین نمایشگاه استانی کتاب در مصلی بیت المقدس اراک بیان کرد: برگزاری نمایشگاه کتاب فرصت بسیار مناسبی در راستای ترویج فرهنگ کتاب و کتاب خوانی است که انتظار می رود آموزش و پرورش استان، دانش آموزان را برای بازدید این نمایشگاه تشویق


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

استقرار «خانه ریاضی» در اراک با جدیت پیگیری شود

استقرار «خانه ریاضی» در اراک با جدیت پیگیری شود