مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 8 آبان 1398 ساعت 08:292019-10-30اقتصادي

کاهش سرانه مصرف آرد در کرمانشاه /فعالیت بیش از 2000 واحد خبازی


کرمانشاه_ مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه از کاهش سرانه مصرف آرد در استان خبر داد.

- ماشا الله ارویسی در گفتگو با خبرنگار مهر ، اظهار داشت: به دنبال برنامه ریزی های انجام شده از سوی مسئولان صنعت گندم ،آرد و نان در کرمانشاه میانگین سرانه مصرف ماهیانه آرد در استان به 8.

13 کیلوگرم به ازاء هر نفر رسیده است.

وی افزود: پیش از اجرای طرح هدفمندی یارانه ها سرانه مصرف آرد در استان بالای 10 کیلوگرم به ازاء هر نفر و بسیار بالاتر از میانگین کشوری بوده است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه با بیان اینکه مصرف فعلی آرد به میانگین کشوری بسیار نزدیک است، گفت: افزایش کیفیت آرد و نان، تجهیز کارخانه های آرد سازی، آموزش خبازان، استفاده از دستگاه های استاندارد پخت نان از جمله عوامل مهم در کاهش سرانه مصرف آرد هستند.

این مسئول بیان کرد: در حال حاضر به صورت میانگین حدود 19 هزار تن آرد در استان کرمانشاه مصرف می شودکه از این مقدار 16 هزار تن یارانه ای و مابقی در قالب نیمه یارانه ای توزیع می شود.

وی بیان داشت: دو هزار و 167 واحد خبازی دارای مجوز در استان مشغول فعالیت است که یک هزار و 680 واحد با دریافت سهمیه آرد یارانه ای و 487 واحد نیز به صورت نیمه یارانه ای در حال پخت نان هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کاهش سرانه مصرف آرد در کرمانشاه /فعالیت بیش از 2000 واحد خبازی

کاهش سرانه مصرف آرد در کرمانشاه /فعالیت بیش از 2000 واحد خبازی