مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 5 آبان 1398 ساعت 09:232019-10-27بين الملل

درخواست ائتلاف الفتح برای برخورد با خرابکاران در تظاهرات عراق


ائتلاف الفتح به عنوان دومین فراکسیون بزرگ پارلمان عراق از دولت عراق خواست با قاتلان و خرابکاران در تظاهرات مردمی عراق برخورد قاطعی داشته باشد.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، ائتلاف الفتح عراق  از نخست وزیر این کشور خواست با اقدامات خرابکارانه ای که در جریان تظاهرات در برخی استان های عراق روی می دهد، مقابله کند.

به گزارش وبگاه خبری بغداد الیوم ، الفتح به عنوان دومین فراکسیون بزرگ پارلمان عراق در بیانیه ای تظاهرات مسالمت آمیز را حق مشروع و قانونی همه شهروندان خواند و گفت: این تظاهرات باید در مکان هایی مشخص و زمان هایی معلوم برگزار شود تا دستگاه های امنیتی بتوانند مراقب آن باشند، زیرا امنیت شهروندان و حفاظت از منافع عمومی و خصوصی بر هر مسئله دیگری مقدم است.

ائتلاف الفتح در بیانیه ای از نخست وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح خواست  دستورات مشخص و صریح خود را به دستگاه های امنیتی به منظور تأمین و کنترل امنیت در همه مناطق صادر کرده و در برابر همه اقدامات خرابکارانه اعم از سوزاندن، کشتار، غارت و هر کاری که با خواسته ها و گام های معترضان مسالمت جو در تضاد باشد، بایستد.

ائتلاف الفتح به رهبری هادی العامری، فرمانده سپاه بدر که زیر نظر گروه الحشد الشعبی فعالیت می کند، دارای 46 صندلی از مجموع 329 کرسی پارلمان عراق است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

درخواست ائتلاف الفتح برای برخورد با خرابکاران در تظاهرات عراق

درخواست ائتلاف الفتح برای برخورد با خرابکاران در تظاهرات عراق