مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 29 مهر 1398 ساعت 09:462019-10-21فناوري

راه حل مشکل عجیب امنیتی گوشی پیکسل 4!


گوگل در واکنش به مشکل امنیتی سیستم تشخیص چهره هوشمند گوشی های جدید پیکسل 4 خاطرنشان کرده است که برطرف کردن این باگ به زمان زیادی نیاز دارد.

- به گزارش ایسنا، چند روز پیش بود که اخبار و گزارش های متعددی در خصوص مشکل امنیتی گوشی های جدید و پرچمدار پیکسل 4 منتشر شد که نشان می داد سیستم تشخیص چهره هوشمند و احراز هویت آن حتی با چشمان بسته نیز کار کرده و قفل گوشی کاربران را باز می کند.

این بدان معناست که این فناوری امنیت سایبری بالایی نداشته و ممکن است در شناسایی صاحب گوشی و افراد ناشناس و در نهایت باز کردن قفل گوشی با خطاهای جبران ناپذیری مواجه شد و به افراد اجازه دهد هنگامی که صاحب گوشی در خواب به سر می برد، گوشی را جلوی صورت وی بگیرند و قفل آن را باز کنند و بدین ترتیب به اطلاعات گوشی وی دسترسی پیدا کنند، امری که بدون شک تهدیدی جدی برای حفاظت از حریم خصوصی افراد در فضای مجازی به شمار می رود.

بر اساس گزارش وب سایت ، گوگل به عنوان توسعه دهنده گوشی های هوشمند پیکسل که به تازگی سری چهارم این گوشی ها را معرفی و رونمایی کرده است، به تازگی اعلام کرده است که برطرف کردن مشکل امنیتی سیستم تشخیص چهره هوشمند نیازمند زمان زیادی است ولی با تلاش مداوم کارشناسان و متخصصان فعال در این شرکت، آپدیت جدیدی در ماههای آینده منتشر خواهد شد و در دسترس کا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

راه حل مشکل عجیب امنیتی گوشی پیکسل 4!

راه حل مشکل عجیب امنیتی گوشی پیکسل 4!