مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 24 مهر 1398 ساعت 13:112019-10-16اقتصادي

بارگیری دو سکوی فاز های 22 تا 24 پارس جنوبی


قائم مقام طرح توسعه فاز های 22 تا 24 پارس جنوبی گفت: دو سکوی این فاز ها که در شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) ساخته شده است پس از پایان مراحل بارگیری و مهاربندی، - قائم مقام طرح توسعه فاز های 22 تا 24 پارس جنوبی گفت: دو سکوی این فاز ها که در شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) ساخته شده است پس از پایان مراحل بارگیری و مهاربندی، همزمان راهی خلیج فارس شدند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، علی اصغر صادقی بیان کرد: سکوی اصلی 23 و سکوی اقماری 24B برای نصب در موقعیت مخزنی خود در میدان مشترک پارس جنوبی، بر روی شناور FLB124 بارگیری و همزمان راهی آب های خلیج فارس شدند.

وی با بیان اینکه عملیات انتقال همزمان این دو سکوی گازی قرار بود هفته آینده انجام شود، افزود: با تلاش شبانه روزی تیم های مختلف عملیاتی در بخش کارفرما و پیمانکار طرح، انتقال این دو ابرسازه 2500 تنی زودتر از موعد پیش بینی شده انجام شد و شناور FLB124 حامل دو سکوی دریایی 23 و 24B بعدازظهر دیروز (سه شنبه 23 مهر) از یارد شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) در بوشهر حرکت کرد.

قائم مقام طرح توسعه فاز های 22 تا 24 پارس جنوبی اضافه کرد: عملیات اجرایی نصب این دو سکو مطابق برنامه زمان بندی پس از پایان عملیات آماده سازی و استقرار شناور نصاب HL5000 در بلوک مخزنی این طرح، با اختلاف یک هفته نسبت به هم به زودی آغاز می


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بارگیری دو سکوی فاز های 22 تا 24 پارس جنوبی

بارگیری دو سکوی فاز های 22 تا 24 پارس جنوبی