مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 مهر 1398 ساعت 10:292019-10-12پزشكي

قهوه التهاب را در سلول های موش ها متوقف کرد!


پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدید خود دریافتند که ترکیبات موجود در پوسته دانه قهوه می تواند التهاب را در سلول های موش ها مهار کند.

- به گزارش ایسنا و به نقل از ساینس دیلی، پس از پردازش دانه های قهوه، پوسته آنها برداشته می شود و بدون استفاده در مزارع باقی می ماند.

پژوهشگران دانشگاه ایلینوی (U of I)، ترکیبات ضد التهابی موجود در پوسته دانه های قهوه را مورد بررسی قرار دادند تا علاوه بر به کار بردن آنها در مقابله با بیماری های مزمن، از تبدیل آنها به زباله پیشگیری کنند.

این پژوهش نشان می دهد هنگامی که سلول های چربی موش ها در معرض ترکیبات استخراج شده از پوسته دانه قهوه موسوم به پروتوکاتکویک اسید (PCA) و گالیک اسید (Gallic acid) قرار می گیرند، التهاب ناشی از چربی آنها کاهش می یابد و جذب گلوکز و حساسیت انسولین آنها نیز بهتر می شود.

یافته های این پژوهش نشان می دهند که اگر این ترکیبات به عنوان راهبردی برای پیشگیری از اضافه وزن مورد استفاده قرار بگیرند، می توانند از بیماری های مزمن ناشی از اضافه وزن مانند دیابت نوع دو و بیماری های قلبی- عروقی پیشگیری کنند.

الویرا گونزالز دی مجیا (Elvira Gonzalez de Mejia)، استاد علوم تغذیه دانشگاه ایلینوی و از نویسندگان این پژوهش گفت: ما این ترکیبات را در آزمایشگاه مورد بررسی قرار دادیم و اثرات آنها را در پیشگیری از بیم


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

قهوه التهاب را در سلول های موش ها متوقف کرد!

قهوه التهاب را در سلول های موش ها متوقف کرد!