مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 مهر 1398 ساعت 04:582019-10-12ورزشي

تغییرات کادر فنی تیم ملی پاراتیروکمان شاید همیشگی نباشد


کادر فنی تیم ملی پارا تیروکمان ایران در حالی در آستانه مسابقات انتخابی پارالمپیک دستخوش تغییرات شده که به گفته رییس فدراسیون تیروکمان، حضور مربیان جدید هم همیشگی نیست.

- به گزارش خبرنگار مهر ، تیم ملی پاراتیروکمان 26 مهرماه عازم تایلند می شود تا در مسابقات قهرمانی آسیا شرکت کند.

این تیم پیش از این با حضور در مسابقات جهانی هلند (خردادماه) توسط زهرا نعمتی، پوریا جلالی پور و اصغر زارعی نژاد (ریکرو) همراه با سینا منشا زاده و رمضان بیابانی و البته مرحوم راضیه شیرمحمدی (کامپوند) صاحب سهمیه پارالمپیک 2020 توکیو شد اما این فرصت را دارد در تایلند هم تعداد سهمیه های خود را ارتقا دهد.

این درحالی است که کادر فنی ملی پوشان پاراتیروکمان اخیرا دستخوش تغییراتی شد.

دلیل این تغییرات مطرح شدن یک سری صحبت های انتقادی نسبت به وضعیت ملی پوشان بود که حتی با کناره گیری رییس انجمن پاراتیر وکمان هم همراه بود.

بر این اساس در آستانه حضور در مسابقات قهرمانی آسیا و انتخابی پارالمپیک، هدایت تیم های ملی پارا تیروکمان در دو بخش کامپوند و ریکرو به ترتیب به جبراییل عبادی و مصطفی حبیبیان سپرده شد اگرچه به گفته رییس فدراسیون جابه جایی های انجام شده قطعی و همیشگی نیست.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تغییرات کادر فنی تیم ملی پاراتیروکمان شاید همیشگی نباشد

تغییرات کادر فنی تیم ملی پاراتیروکمان شاید همیشگی نباشد