مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 15 مهر 1398 ساعت 12:072019-10-07سياسي

سپاه شکایت از سایت الف و عصر ایران را پس گرفت/شکایت از بهزاد نبوی پابرجاست


معاونت حقوقی سپاه شکایت خود از سایت های خبری الف و عصر ایران در پی مصاحبه بهزاد نبوی و اظهارات خلاف واقع وی در این مصاحبه را پس گرفت.

- معاونت حقوقی سپاه شکایت خود از سایت های خبری "الف" و "عصر ایران" در پی مصاحبه بهزاد نبوی و اظهارات خلاف واقع وی در این مصاحبه را پس گرفت.

به گزارش ایسنا به نقل از سپاه نیوز، معاونت حقوقی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شکایت این نهاد از سایت های خبری الف و عصر ایران را پس گرفت.

این شکایت در پی مصاحبه سایت خبری الف با بهزاد نبوی و اظهارات خلاف واقع وی مبنی بر دستگیری دو جاسوس اسراییلی در دفتر سردار نقدی و نیز اعلام اعدادی غیر واقعی و اغراق آمیز در خصوص سهم قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) از دارایی های کل کشور صورت گرفته بود.

پس از انتشار این گفت وگو ، سایت خبری الف با ارائه توضیحاتی ، از سردار نقدی بابت اشتباه صورت گرفته عذر خواهی کرد.

بنا بر این گزارش، شکایت معاونت حقوقی سپاه از بهزاد نبوی به دلیل اظهارات خلاف واقع و کذب همچنان به قوت خود باقی و در حال پیگیری است.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سپاه شکایت از سایت الف و عصر ایران را پس گرفت/شکایت از بهزاد نبوی پابرجاست

سپاه شکایت از سایت الف و عصر ایران را پس گرفت/شکایت از بهزاد نبوی پابرجاست