مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 مهر 1398 ساعت 14:082019-09-28ورزشي

ادعای دونده ماراتن ایران: بی توجهی فدراسیون سهمیه قهرمانی جهان را از من گرفت


دونده ماراتن ایران مدعی شد از طریق رنکینگ امکان حضور در مسابقات قهرمانی جهان را داشته اما بی توجهی فدراسیون دو و میدانی این سهمیه را از ایران گرفت.

- ادعای دونده ماراتن ایران: بی توجهی فدراسیون سهمیه قهرمانی جهان را از من گرفت دونده ماراتن ایران مدعی شد از طریق رنکینگ امکان حضور در مسابقات قهرمانی جهان را داشته اما بی توجهی فدراسیون دو و میدانی این سهمیه را از ایران گرفت.

محمد جعفر مرادی دونده ماراتن ایران در گفت وگو با ایسنا، ادعا کرد سهمیه مسابقات جهانی به دلیل کوتاهی فدراسیون دوومیدانی از دست رفت و افزود: ورودی مسابقات جهانی رکورد دو ساعت و 16 دقیقه بود که هر کس این ورودی را کسب می کرد به مسابقات جهانی راه پیدا می کرد، اما اگر تعداد افراد به حدنصاب 100 نفر نمی رسید سایر ورزشکاران از طریق رنکینگ انتخاب می شدند.

الان هم حدنصاب به 100 نفر نرسیده و در لیست شروع مسابقات 81 نفر حضور دارند به عبارتی 19 نفر دیگر امکان شرکت کردن داشتند.

وی در ادامه مدعی شد: اگر فدراسیون ایران به فدراسیون جهانی ایمیل می زد می توانست از رکورد من که دو ساعت و 22 دقیقه است استفاده کند و سهمیه بگیرد، اما الان این کار را نکرده و در لیست مسابقات حتی دونده هایی با رکورد دو ساعت و 25 دقیقه حضور دارند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ادعای دونده ماراتن ایران: بی توجهی فدراسیون سهمیه قهرمانی جهان را از من گرفت

ادعای دونده ماراتن ایران: بی توجهی فدراسیون سهمیه قهرمانی جهان را از من گرفت