مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 22 شهریور 1398 ساعت 13:032019-09-13سياسي

موگابه یکشنبه در آرامگاه قهرمانان ملی دفن می شود


پیکر رابرت موگابه روز یکشنبه در آرامگاه قهرمانان ملی زیمبابوه به خاک سپرده خواهد شد.

- به گزارش ایسنا، لئو موگابه، سخنگوی خانواده رابرت موگابه، رییس جمهور سابق زیمبابوه اظهار کرد، پیکر او روز یکشنبه در آرامگاه قهرمانان ملی این کشور دفن خواهد شد.

لئو موگابه در این خصوص به خبرگزاری رویترز گفت: می توانم تایید کنم که او روز یکشنبه در آرامگاه قهرمانان ملی دفن خواهد شد.

وی افزود، خانواده موگابه از پنجشنبه که دولت زیمبابوه اعلام کرد، بنیانگذار این کشور به طور خصوصی دفن خواهد شد، گفتگوهای بیشتری با دولت داشته اند.

رابرت موگابه، رییس جمهور و نخست وزیر اسبق زیمبابوه در سن 95 سالگی درگذشت و خبرگزاری رویترز از مرگ موگابه در کشور سنگاپور خبر داده است.

سال گذشته گمانه زنی هایی درخصوص وخامت وضعیت جسمانی موگابه و مراجعات مکرر او به کشور سنگاپور به منظور انجام معالجات و درمان منتشر شد.

رابرت موگابه که زاده کشور رودزیای سابق است، در سال 1963 پایه گذار جنبش اتحاد ملی آفریقای زیمبابوه موسوم به زانو (ZANU) بود که به عنوان جنبش مقاومتی علیه حاکمیت استعمارگرانه بریتانیا در آن منطقه فعالیت می کرد.

این جنبش در ادامه در کشور تازه تاسیس زیمبابوه تبدیل به حزب حاکم اتحاد ملی آفریقای زیمبابوه-جبهه میهن پرست یا به اصطلاح حزب زانو-پی اف بدل شد؛ حز


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

موگابه یکشنبه در آرامگاه قهرمانان ملی دفن می شود

موگابه یکشنبه در آرامگاه قهرمانان ملی دفن می شود