مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 17 شهریور 1398 ساعت 09:182019-09-08سياسي

عاشورا را به «قمه» و «قیمه» خلاصه نکنیم


شاعر «کربلا منتظر ماست بیا تا برویم» با بیان این که برخی نوحه خوانی ها به کسب و کار تبدیل شده است گفت: نباید عاشورا را به «قمه» و «قیمه» خلاصه کنیم.

- شاعر کربلا منتظر ماست بیا تا برویم با بیان این که برخی نوحه خوانی ها به کسب و کار تبدیل شده است گفت: نباید عاشورا را به قمه و قیمه خلاصه کنیم.

ابوالقاسم حسینجانی که معروف ترین سروده او کربلا منتظر ماست بیا تا برویم با صدای صادق آهنگران در یادها مانده، در گفت وگو با ایسنا، عاشورا را یک رخداد بسیار متفاوت و بی نظیر در سطح جهان دانست و اظهار کرد: عاشورا یک حرکت جهانی و انسانی است و برای همیشه انسان، جهان و زمان حرف دارد.

او انسان، جهان و زمان را سه ضلع عاشورا دانست که انسان در قاعده آن قرار دارد و تصریح کرد: جهان پویاترین نام برای گیتی است، زیرا ریشه جهان از جهیدن می آید و جهان یک مکان در حال تغییر و رو به جلوست.

این شاعر آیینی با بیان این که جهان و زمان نسبت به انسان معنا پیدا می کند، گفت: از نظر جهانی و زمینه ای به کربلا و از نظر زمانی و تاریخی به عاشورا می رسیم.

امام حسین(ع) به ما می گوید مادامی که انسان ها در انقیاد قرار دارند و نمی توانند تفکر صحیح، حرکت صحیح و دین صحیح داشته باشند، هیچ کاری درست نیست؛ حتی به جا آوردن حج! حسینجانی با اشاره به ناتمام ماندن حج امام حسین(ع) و حرکت ایشان


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

عاشورا را به «قمه» و «قیمه» خلاصه نکنیم

عاشورا را به «قمه» و «قیمه» خلاصه نکنیم