مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 17 شهریور 1398 ساعت 08:532019-09-08سياسي

شهدای بلوچ و اهل سنت عزت اسلام و انقلاب هستند


فرمانده سپاه خاش سیستان و بلوچستان گفت: شهدای بلوچ و اهل سنت که همگام با سایر رزمندگان اسلام در مقابل ظلم و ستم مستکبران ایستاده و در جبهه های مقاومت و دفاع حضوری فعال و موثر داشته اند، - عزت اسلام و انقلاب هستند.

به گزارش ایسنا، سرهنگ پاسدار حسن فضلی در حاشیه برگزاری یادواره شهدای طایفه شهنوازی خاش بیان کرد: شهدای این خطه و منطقه سیستان و بلوچستان با ویژگی ولایت مداری، بصیرت و بیگانه ستیزی با شایستگی از مرزهای میهن و ارزش های اسلامی دفاع کرده اند.

او افزود: دشمنان اسلام و کشور باید بدانند که مردم این منطقه و کشور ادامه دهنده راه شهیدان هستند و گام گذاشتن در مسیر شهدا به عنوان یک اصل و هدف مورد توجه مردم ماست و مقتدرانه از حریم اسلام و انقلاب دفاع می کنند.

حجت الاسلام محمدتبار از استادان حوزه و دانشگاه نیز با تبیین اهداف قیام عاشورای حسینی بیان کرد: زنده نگه داشتن یاد و نام شهیدان کمتر از شهادت نیست لذا برپایی این گونه یادواره ها گامی ارزشمند برای تجلیل از رشادت های شهدا در دوران دفاع مقدس و سال های انقلاب است.

نماینده مردم خاش در مجلس شورای اسلامی هم گفت: شهیدان از سرمایه های ارزشمند کشور هستند و خوشحالیم مردم مرزدار بلوچ و اهل سنت و افراد عزیز طایفه شهنوازی توانسته اند از آرمان های بلند نظام اسلامی صیانت کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شهدای بلوچ و اهل سنت عزت اسلام و انقلاب هستند

شهدای بلوچ و اهل سنت عزت اسلام و انقلاب هستند