مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 11 شهریور 1398 ساعت 09:332019-09-02فرهنگي

بیم و امیدهای هنرمندان میدان ارگ


در حالی که اهالی رادیونمایش، شرکت در جشنواره تئاترفجر را بهترین راه برای دیده و شنیده شدن می دانستند، چندی پیش خبر حذف بخش رادیو تئاتر از این جشنواره به علت چابک سازی و کم کردن هزینه ها به گوش رسید؛ - هرچند مدیر رادیو نمایش از تلاش برای برگرداندن این بخش به جشنواره تئاتر فجر خبر داده است اما انتشار چنین خبری و دلواپسی های پس از آن، بیش از همه این آرزو را یادآوری می کند که ای کاش نمایش های رادیویی جشنواره مستقلی داشتند.

به همین منظور خبرنگار ایسنا در گفت وگو با برخی از هنرمندان و عوامل رادیو نمایش این پرسش ها را به بحث گذاشته است که حذف بخش رادیو تئاتر از جشنواره تئاتر فجر چه آسیب های احتمالی را برای این ساختار در پی خواهد داشت؟ و بهتر نیست مرکز هنرهای نمایشی رادیو به جای چشم دوختن به عملکرد نهادی دیگر، خود به فکر راه اندازی جشنواره ای برای نمایش های رادیویی باشد.

افت کیفی نمایش های رادیویی را نمی پذیرم حمید منوچهری که هنوز بخاطر غم از دست دوستانش داغدار است، صحبت هایش را با یادی از احمدی و اسدزاده شروع می کند و می گوید: ما در طول هفته های اخیر گرفتار دوستانی که از دست دادیم بودیم.

از دست دادن دوست عزیزم ناصر احمدی که یکی از بهترین های گویندگی بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بیم و امیدهای هنرمندان میدان ارگ

بیم و امیدهای هنرمندان میدان ارگ