مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 6 شهریور 1398 ساعت 12:482019-08-28حوادث

سرنخ های پلیس از سرقت سردیس قیصر امین پور/ بسته پیشنهادی برای جلوگیری از مجسمه دزدی


رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ با تشریح آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده سرقت سردیس قیصر امین پور از ارائه بسته پیشنهادی پلیس برای جلوگیری از تکرار سرقت های مشابه خبر داد.

- سرنخ های پلیس از سرقت سردیس قیصر امین پور/ بسته پیشنهادی برای جلوگیری از مجسمه دزدی رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ با تشریح آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده سرقت سردیس قیصر امین پور از ارائه بسته پیشنهادی پلیس برای جلوگیری از تکرار سرقت های مشابه خبر داد.

سردار علیرضا لطفی در گفت وگو با ایسنا درباره سرقت سردیس قیصر امین پور و اقدامات پلیس در این خصوص، گفت: ما یک بحثی را به طور جدی با شهرداری تهران داریم و آن هم این است که باید موضوع را به موقع به ما اطلاع دهند و پلیس به موقع مطلع شود که این سردیس چه موقع سرقت شده است، چراکه در پیگیری و تعقیب پرونده سرقت، زمان امر بسیار مهمی است.

وی در مورد اینکه مگر در مورد سرقت سردیس قیصرامین پور اطلاع رسانی به موقع نبود، گفت: مسئولان شهرداری یک تاریخی را در مورد سرقت تندیس قیصر امین پور به ما گفته اند، در واقع عصر روز یکشنبه وقوع این سرقت به ما اطلاع داده شد، اما پیش بینی ما این نیست که سرقت نیز همان موقع رخ داده باشد، البته نمی خواهم قطعی دراین مورد اظهارنظر کنم و باید تحقیقات کامل شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سرنخ های پلیس از سرقت سردیس قیصر امین پور/ بسته پیشنهادی برای جلوگیری از مجسمه دزدی

سرنخ های پلیس از سرقت سردیس قیصر امین پور/ بسته پیشنهادی برای جلوگیری از مجسمه دزدی