مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 10 مرداد 1398 ساعت 09:452019-08-01بين الملل

خشم آمریکا از آلمان به دلیل عدم مشارکت در ماموریت نظامی خلیج فارس


به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در حالی که دولت آلمان رسما اعلام کرده است که هیچ تمایلی برای پیوستن به ماموریت نظامی آمریکا در تنگه هرمز ندارد، - سفیر آمریکا در آلمان به شدت از دولت مرکل به دلیل عدم تمایل به پیوستن در ماموریت نظامی خلیج فارس انتقاد کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در حالی که دولت آلمان رسما اعلام کرده است که هیچ تمایلی برای پیوستن به ماموریت نظامی آمریکا در تنگه هرمز ندارد، سفیر آمریکا در آلمان امروز پنجشنبه به شدت از دولت آنگلا مرکل صدر اعظم این کشور انتقاد کرده و گفته است که بزرگترین اقتصاد اروپا باید مسئولیت جهانی بیشتری را قبول کند.

به گزارش رویترز، روابط آمریکا و آلمان از زمان به قدرت رسیدن دونالد ترامپ به شدت متشنج بوده است.

اختلافات بر سر هزینه های نظامی و تعرفه های تجاری و همین طور مساله خط لوله گازی نورد استریم 2 و مسائل مربوط به ایران موجب تشدید روابط برلین و واشنگتن شده است.

روز چهارشنبه هایکو ماس وزیر خارجه آلمان مشارکت این کشور در طرح پیشنهادی آمریکا برای عملیات دریایی در تنگه هرمز را رد کرد.

وی گفت: آلمان خواستار کاهش تنش با ایران است و از هر اقدامی که موجب تشدید تنش ها می شود، باید خودداری کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خشم آمریکا از آلمان به دلیل عدم مشارکت در ماموریت نظامی خلیج فارس

خشم آمریکا از آلمان به دلیل عدم مشارکت در ماموریت نظامی خلیج فارس