مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 10 مرداد 1398 ساعت 04:102019-08-01دانش

از ورود سازمان بازرسی به شهریه دانشگاه ها تا اصلاح سن متقاضیان جذب هیئت علمی


به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هفته ای که گذشت، خبر هایی از جنس صنفی، فرهنگی و دانشجویی در سطح دانشگاه ها منتشر شد، برخی از این اخبار دانشجویان زیادی را دربر گرفت و برای آن ها حائز اهمیت بود.

- سعیدرضا عاملی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، در خصوص آخرین وضعیت سند دانشگاه اسلامی گفت: این سند سند مصوبی است که در شورای اسلامی شدن دانشگاه ها قاعده کلی آن به تصویب رسیده و به دانشگاه ها ابلاغ شده است.

وی افزود: قاعده کلی در شورای عالی انقلاب فرهنگی داریم که سند ها روزآمدسازی می شود یعنی سند های شورای عالی انقلاب فرهنگی قطعی و برای همیشه نیست و به گفته رهبر معظم انقلاب متناسب با شرایط و اقتضائات به روزرسانی می شود.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اضافه کرد: بازنگری و به روز رسانی سند دانشگاه اسلامی در دستور کار شورای اسلامی شدن دانشگاه هاست و هر دو هفته یک بار نیز جلسه شورا به ریاست وزیر علوم تشکیل می شود و مرتب اجزای سند و اقدامات آن پیگیری می شود.

برگزاری سخنرانی های ویژه در دانشگاه تهران از مهرماه مجید سرسنگی، معاون فرهنگی دانشگاه تهران در نشست خبری تشریح فعالیت های فرهنگی این دانشگاه گفت: از مهر ماه سخنرانی های ویژه در دانشگاه تهران برگزار می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

از ورود سازمان بازرسی به شهریه دانشگاه ها تا اصلاح سن متقاضیان جذب هیئت علمی

از ورود سازمان بازرسی به شهریه دانشگاه ها تا اصلاح سن متقاضیان جذب هیئت علمی