مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 22 تیر 1398 ساعت 13:132019-07-13سياسي

شهر برای انسان است، یا انسان برای شهر؟


رییس کمیسیون حقوقی شورای شهر مشهد گفت: چرا منشور حقوق شهرنشینی؟، سوالی است که همیشه با آن مواجه هستیم.

آیا شهر برای انسان است، یا انسان برای شهر؟.

- به گزارش ایسنا- منطقه خراسان، سید محسن حسینی پویا، صبح امروز در رونمایی از منشور حقوق و مسئولیت های شهرنشینی مشهد که در تالار شهر مشهد برگزار شد، بیان کرد: تا دهه هفتاد انسان در خدمت شهر بود و از دهه هفتاد نگرش عوض شد.

باید این بینش را داشته باشیم که انسان در اولویت قرار گیرد.

کمیسیون حقوقی به این موضوع با همکاری تمام اعضای شورای شهر اهتمام ورزید تا کرامت انسانی در صدر قرار گیرد.

رییس کمیسیون حقوقی شورای اسلامی شهر مشهد تصریح کرد: شهر انسان محور شهری است که حقوق و علاقه مندی های شهروندانش در آن درنظر گرفته شود.

با توجه به این موضوع، راهکاری پیش روی خودمان گذاشته ایم و این منشور را در دستور کار خودمان قرار دادیم.

اولین مصوبه این منشور، مصوبه شهر دوستدار کودک بود که از سال گذشته به اجرا درآمده و در بودجه شهرداری، ردیف بودجه بیش از یک میلیارد و هفتصد تومان برای ساخت پارک ها و ساخت شهربازی کودکان معلول در دستور کار قرار گرفته است .

حسینی پویا با اشاره به اینکه دومین نکته ای که مورد توجه قرار گرفته، بحث معلولان است که به تصویب شورا خواهد رسید ، گفت: اینکه در خیابان ها معلولان را نمی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شهر برای انسان است، یا انسان برای شهر؟

شهر برای انسان است، یا انسان برای شهر؟