مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 16 تیر 1398 ساعت 13:432019-07-07پزشكي

مصرف الکل؛ راهی نامناسبی برای رفع کمرویی


رییس اداره مشاوره دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با بیان اینکه الکل، مهارهای رفتاری را کند می کند، گفت: الکل تضعیف کننده سیستم عصبی مرکزی است.

- علیرضا نیکزاد در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه الکل تضعیف کننده سیستم عصبی مرکزی است و آثار آن 30 تا 90 دقیقه بعد از مصرف ظاهر می شود، تغییرات رفتاری یا روان، پر حرفی، پرخاشگری، رفتارهای نامناسب جنسی، اختلال در قضاوت و برطرف شدن مهارها را از پیامدهای مصرف الکل عنوان کرد.

وی حرف زدن مستانه، اختلال تعادل و از بین رفتن ظرافت حرکتی، نیستاگموس، اختلال در توجه یا حافظه، اختلال در عملکرد اجتماعی و شغلی، اختلال خواب، کبد چرب، سیروز و نارسایی کبدی، التهاب مری، زخم معده، واریس مری و خون ریزی های مری، پانکراتیت، نارسایی و سرطان پانکراس، سو تغذیه به ویژه کمبود ویتامین های گروه ب و افزایش فشارخون را از عوارض بلند مدت استفاده از الکل ذکر کرد.

نیکزاد با بیان اینکه الکل مهارهای رفتاری را ضعیف می کند، تصریح کرد: به همین دلیل است که فرد پس از مصرف الکل رفتارهایی انجام می دهد که در شرایط عادی به علت همان بازداری و مهارها انجام نمی دهد.

وی با بیان اینکه عده ای از افراد که به شدت دچار کمرویی هستند برای راحت تر ارتباط برقرار کردن در شرایط اجتماعی، متأسفانه از این ماده استفاده می کنند، گف


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مصرف الکل؛ راهی نامناسبی برای رفع کمرویی

مصرف الکل؛ راهی نامناسبی برای رفع کمرویی