مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 3 تیر 1398 ساعت 10:102019-06-24اقتصادي

نیمی از معتادان تزریقی هپاتیت c دارند / یک نفر از هر 8 معتاد ایدز دارد


دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به آخرین وضعیت تولید مواد مخدر در جهان در سال 2018 گفت: کشت و تولید مواد مخدر تا این سال به رکوردی بی سابقه رسیده و تولید غیر قانونی موجب ابتلای 275 میلیون نفر در سراسر جهان به اعتیاد شده است.

- مومنی با تشریح آمارهایی جهانی از وضعیت تولید و مصرف موادمخدر: نیمی از معتادان تزریقی هپاتیت c دارند / یک نفر از هر 8 معتاد ایدز دارد دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به آخرین وضعیت تولید مواد مخدر در جهان در سال 2018 گفت: کشت و تولید مواد مخدر تا این سال به رکوردی بی سابقه رسیده و تولید غیر قانونی موجب ابتلای 275 میلیون نفر در سراسر جهان به اعتیاد شده است.

به گزارش ایسنا، اسکندر مومنی در همایش سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر که با حضور ظریف وزیر امور خارجه و فدولوف نماینده دفتر مقابله با جرم و مواد مخدر سازمان ملل متحد امروز (دوشنبه) برگزار شد، با بیان اینکه مشتقات تریاک عامل 76 درصد از مرگ و میرهای ناشی از مصرف مواد مخدر است افزود: معتادان تزریقی در معرض بیشترین آسیب های بهداشتی و بالینی هستند.

وی با بیان اینکه نیمی از معتادان تزریقی مبتلا به ویروس هپاتیت c هستند نیز اظهار کرد: از هر هشت نفر یک نفر از معتادان به بیماری ایدز مبتلا است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نیمی از معتادان تزریقی هپاتیت c دارند / یک نفر از هر 8 معتاد ایدز دارد

نیمی از معتادان تزریقی هپاتیت c دارند / یک نفر از هر 8 معتاد ایدز دارد