مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 8 خرداد 1398 ساعت 16:052019-05-29اجتماعي

رتبه آخر کردستان در برخورداری از جاده های کشور


معاون عمرانی استاندار کردستان با بیان اینکە با وجود کمبود اعتبارات پروژە های راهسازی استان همچنان فعال هستند، گفت: امیدواریم با اعتبارات تخصیص یافته جاده سنندج به مریوان که از مطالبات جدی مردم است تا پایان سال مالی 98 به اتمام برسد.

- به گزارش ایسنا، شهرام ملکی امروز (8 خردادماه) در مراسم تودیع مدیرکل راه و شهرسازی استان کردستان، با اشاره به اینکه ارتقای وضعیت راه های استان از عوامل مؤثر بر توسعه و همچنین از مطالبات جدی مردم و مسئولین کردستان است اظهار کرد: بررسی و کنترل راه های روستایی استان از مباحث اولویت دار است؛ استان کردستان دارای یک هزار و 698 سکنه یا روستای ثابت با 6 هزار و 98 کیلومتر طول شبکه راه روستایی است.

وی مجموع طول راه های شوسه و آسفالت در کشور را 128 هزار کیلومتر اعلام کرد و ادامه داد: این آمار در کردستان، دو هزار و 631 کیلومتر است که جایگاه استان با شاخص 34 درصد و 43 درصد برخورداری و با توجه به میانگین کشوری بالای 65 درصد، در آخر و رتبه 30 ام کشور قرار دارد.

ملکی بیان کرد: برای نزدیک شدن به میانگین کشوری در این زمینه، باید 100 کیلومتر راه روستایی در کردستان آسفالت شود که با توجه به شرایط توپوگرافی استان نیازمند 500 میلیارد تومان هزینه است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رتبه آخر کردستان در برخورداری از جاده های کشور

رتبه آخر کردستان در برخورداری از جاده های کشور