مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 29 اردیبهشت 1398 ساعت 10:452019-05-19بين الملل

سفر به مریخ در دهه 2030 تا 2060 ممکن می شود


رییس جمهور آمریکا در 11 دسامبر 2017 با امضای قراردادی به ناسا دستور آماده شدن برای پروژه بازگشت فضانوردان به ماه و سپس مأموریت های انسان به مریخ و سایر نقاط را داد.

- به گزارش ایسنا و به نقل از فیز، آژانس فضایی آمریکا(ناسا) برای سفر به ماه سال 2024 و برای سفر به مریخ سال 2033 را تعیین کرده است.

اما طبق نظر متخصصان رسیدن به سیاره سرخ تا آن زمان ناممکن است.

جیم برایدنستاین (Jim Bridenstine) مدیر ناسا در این باره گفت: رسیدن به ماه، زمینه اثبات مأموریت نهایی ما برای رفتن به مریخ است.

ماه مسیر رسیدن به مریخ در سریع ترین و امن ترین راه ممکن است.

به همین دلیل ما به ماه می رویم.

با توجه به گفته رابرت هوارد (Robert Howard)، سرپرست آزمایشگاه زیستگاه های فضایی آینده مرکز فضایی جانسون (Johnson Space Center) ناسا، مشکلات و موانع رسیدن به ماه فنی و علمی نیست، بلکه مسئله اصلی بودجه و اراده سیاسی است.

بسیاری از مردم می خواهند لحظاتی مانند آپولو را تجربه کنند اما پشت آن برنامه یک رییس جمهور مانند جان اف.

کندی بود.

کندی همیشه می گفت باید این کار را انجام دهیم و اعتقاد دارم کشورم می بایست برای دستیابی به هدف فرود انسان بر روی کره ماه و به سلامت بازگشتن به زمین قبل از خروج از این دهه متعهد شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سفر به مریخ در دهه 2030 تا 2060 ممکن می شود

سفر به مریخ در دهه 2030 تا 2060 ممکن می شود