مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 23 اردیبهشت 1398 ساعت 15:552019-05-13فرهنگي

فیلم خوب به روایت احمد طالبی نژاد


فیلمِ خوب، فیلمی است که هر بار آن را می بینی چیز تازه ای در آن کشف کنی.

فیلم هایی نظیر «هامون»، «ناخدا خورشید» و «نارونی» که سی سال پس از ساخته شدن هم چنان تماشایی اند و احتمالاً سی سال بعد هم می توان آن ها را دید.

- احمد طالبی نژاد گفت: فیلمِ خوب، فیلمی است که هر بار آن را می بینی چیز تازه ای در آن کشف کنی.

فیلم هایی نظیر هامون ، ناخدا خورشید و نارونی که سی سال پس از ساخته شدن هم چنان تماشایی اند و احتمالاً سی سال بعد هم می توان آن ها را دید.

به گزارش ایسنا،طبق گزارش رسیده، تازه ترین برنامه ی کانون فیلم خانه سینما که بعدازظهر دیروز (یک شنبه بیست و دوم اردیبهشت) در سالن سیف الله داد برگزار شد، به نمایش و نقد و بررسی نسخه ی ترمیم شده ی فیلم نار و نی ساخته ی سعید ابراهیمی فر اختصاص داشت.

در ابتدای این برنامه که جدا از سازنده ی فیلم، حسین ایری (یکی از نویسندگان فیلم نامه) و احمد طالبی نژاد (منتقد سینما) نیز در آن حضور داشتند ناصر صفاریان، دبیر کانون فیلم خانه سینما نار و نی را یکی از نمونه ای ترین فیلم های جریان سینمای عرفانی و یکی از جریان سازترین آثار این نوع سینما دانست که طبق این تعریف در دهه ی شصت معمولاً توسط بنیاد سینمایی فارابی تولید می شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فیلم خوب به روایت احمد طالبی نژاد

فیلم خوب به روایت احمد طالبی نژاد