مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 19 فروردین 1398 ساعت 10:562019-04-08ورزشي

پرسپولیس راهی امارات شد


کاروان پرسپولیس برای برگزاری سومین بازی خود در لیگ قهرمانان آسیا، تهران را به مقصد دوبی ترک کرد.

- به گزارش ا ها در جدول رده بندی گروه چهارم مسابقات لیگ قهرمانان آسیا ، نماینده عربستان با کسب 3 امتیاز و همراه با السد قطر در رده دوم قرار دارد و پرسپولیس با یک امتیاز قعرنشین است.

تقابل نمایندگان ایران و عربستان در لیگ قهرمانان آسیا ، 20 فروردین 1398 در ورزشگاه زعبیل امارات برگزار خواهد شد.

طبق اخبار ورزشی و اعلام کنفدراسیون فوتبال آسیا، داوران ژاپنی بازی دو تیم پرسپولیس ایران و الاهلی عربستان را در لیگ قهرمانان آسیا قضاوت می کنند بنا بر اخبار ورزشی شهرخبر پرسپولیس برای دیدار با الاهلی محرومی ندارد، اما شایان مصلح، محمد انصاری و حسین ماهینی به این دیدار نمی رسند و همچنین امید عالیشاه هم از فهرست این تیم خط خورد.

البته  طبق خبر ها سیدجلال حسینی، شجاع خلیل زاده، مهدی شیری و مهدی ترابی در صورت دریافت کارت زرد مقابل نماینده عربستان، دیدار بعدی تیم شان که در چارچوب دیدار برگشت لیگ قهرمانان آسیا مقابل این تیم است را از دست خواهند داد که این می تواند خبر بدی برای برانکو و هواداران پرسپولیس باشد.

به گزارش اخبار ورزشی شهرخبر ،خلیل زاده مدافع تیم پرسپولیس گفت: من دو بار مقابل السومه بازی کردم و شناخت خوبی از او دارم اما تیم الاهلی ف


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پرسپولیس راهی امارات شد

پرسپولیس راهی امارات شد