مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 19 فروردین 1398 ساعت 08:552019-04-08فرهنگي

«هفت دقیقه» آرش عباسی با بازیگران افغانستانی


آرش عباسی نمایش «هفت دقیقه» را براساس یک متن ایتالیایی و با بازیگران افغانستانی روی صحنه می برد.

- آرش عباسی نمایش هفت دقیقه را براساس یک متن ایتالیایی و با بازیگران افغانستانی روی صحنه می برد.

این نویسنده و کارگردان تئاتر که معمولاً نمایشنامه های نوشته شده خودش را اجرا می کند، در گفت وگویی با ایسنا درباره جدیدترین کارش توضیح داد: هفت دقیقه نمایشنامه ای از استفانو ماسیمی است که برای اولین بار در ایران ترجمه شده و اجرا می شود.

این نمایشنامه توسط گروه تئاتر موج انتخاب و ترجمه شده و من بر خلاف رویه قبلی ام تصمیم گرفتم این بار یک متن خارجی را اجرا کنم.

او افزود: در شرایطی که نمایش های قبلی من معمولاً دو بازیگر داشتند، هفت دقیقه 9 شخصیت دارد که بازیگرانش همه اهل افغانستان هستند و برخی قبلاً تجربه بازیگری داشته و برخی نابازیگر هستند.

من در این نمایش تلاش کردم بسیاری از عادت های معمول کاری را کنار بگذارم از جمله اینکه به سال های دور برگشتم و برای آماده کردن اجرا حدود چهار ماه تمرین کردیم.

مدت ها بود دوست داشتم همانطور که سالیان قبل در شهرستان شروع به کار کردم و گاهی یک نمایش را 6 ماه تا یک سال تمرین می کردیم و آرزو داشتیم که آن را به صحنه ببریم نمایشی را آماده کنم و این اتفاق با نمایش هفت دقیقه برایم تکرار شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

«هفت دقیقه» آرش عباسی با بازیگران افغانستانی

«هفت دقیقه» آرش عباسی با بازیگران افغانستانی