مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 27 اسفند 1397 ساعت 13:112019-03-18سياسي

بهادری در گفتگو با فارس: مصوبه ممنوعیت نمایندگی مجلس بعد از 3 دوره متوالی مغایرتی با قانون اساسی ندارد


حقوقدان و مدرس دانشگاه با بیان اینکه مصوبه ممنوعیت نمایندگی مجلس بعد از 3 دوره متوالی مغایرتی با قانون اساسی ندارد، گفت: امید می رود شورای نگهبان با تفسیر درست از اصل 62 قانون اساسی، - علی بهادری حقوقدان و مدرس دانشگاه در گفت وگوی مشروح با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس با اشاره به مصوبه اخیر مجلس مبنی بر اینکه نمایندگان پس از 3 دوره متوالی نمایندگی نمی توانند داوطلب انتخابات مجلس شوند ، اظهار داشت: این مصوبه پارلمان که به پیشنهاد یکی از نمایندگان در صحن علنی آن هم در آستانه انتخابات مجلس در سال 98 رأی آورد، بسیار تعجب آور بود.

وی افزود: طبق این مصوبه، نمایندگانی که 3 دوره متوالی نماینده مجلس بودند باید یک دوره استراحت کنند تا دوباره بتوانند کاندیدای انتخابات مجلس شوند، این مصوبه چیزی شبیه فضایی است که ما در انتخابات ریاست جمهوری داریم اما آنجا رییس جمهور بعد از دو دوره متوالی نمی تواند کاندیدای انتخابات ریاست جمهور شود.

*مصوبه ممنوعیت نمایندگی مجلس بعد از 3 دوره متوالی منجر به چرخش نخبگانی در سطح مجلس خواهد شد رییس هیأت مدیره بنیاد صیانت از حقوق شهروندی در ادامه تصریح کرد: به نظر می رسد این مصوبه مجلس مصوبه بسیار خوبی بود، چون منجر به چرخش نخبگانی در سطح مجلس خواهد شد و در طول زمان باعث می شود نمایندگان مختلفی با سلا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بهادری در گفتگو با فارس: مصوبه ممنوعیت نمایندگی مجلس بعد از 3 دوره متوالی مغایرتی با قانون اساسی ندارد

بهادری در گفتگو با فارس: مصوبه ممنوعیت نمایندگی مجلس بعد از 3 دوره متوالی مغایرتی با قانون اساسی ندارد