مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 6 اسفند 1397 ساعت 10:462019-02-25بين الملل

«علاوی» از تشکیل ائتلاف جدید در عراق خبر داد/ هشدار برای تولد نسل جدید داعش


رهبر ائتلاف الوطنیه عراق ضمن اعلام تشکیل تشکل سیاسی جدید در عراق با هدف اصلاح سیستم حکومتی و ساخت نهادهای دولتی درباره تولید نسل سوم تروریسم در عراق هشدار داد.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، ایاد علاوی رییس ائتلاف الوطنیه عراق روز یکشنبه از تشکیل یک تشکل سیاسی جدید به نام المنبر العراقی (تریبون عراق) خبر داد که هدف از آن اصلاح سیستم حکومتی و ایجاد نهادهای دولتی با توجه به معیارهای شایستگی و پاکدستی است.

به گزارش خبرگزاری آناتولی ، علاوی در کنفرانس خبری در بغداد با تعدادی از چهره های سیاسی گفت: المنبر یک حزب سیاسی جدید نیست، بلکه یک نهاد است که ما امیدواریم در کنار انجمن ها و اتحادیه هایی که از پایگاه عمومی گسترده ای برخوردارند، کارآمد و فعال باشد.

وی گفت که المنبر با پیوستن شخصیت هایی به این تشکل که نماینده فرقه یا قبیله ای باشند و همچنین با پیوستن هر گونه حزبی مخالف است؛ اما از حضور شخصیت های مستقلی که نماینده حزب، فراکسیون، فرقه یا قبیله خود نباشند، استقبال می کند.

علاوی همچنین بر اهمیت عضویت زنان به عنوان نماینده نیمی از جامعه عراق در این نهاد تاکید کرد.

بر اساس بیانیه ای که  المنبر العراقی پیشتر منتشر کرد، اهداف راهبردی این تشکل، اصلاح نظام سیاسی عراق به منظور فارغ شدن از  سهم خواهی، محرومیت، حذف یا به


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

«علاوی» از تشکیل ائتلاف جدید در عراق خبر داد/ هشدار برای تولد نسل جدید داعش

«علاوی» از تشکیل ائتلاف جدید در عراق خبر داد/ هشدار برای تولد نسل جدید داعش