مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 6 اسفند 1397 ساعت 09:352019-02-25بين الملل

تظاهرات مردم بارسلون در اعتراض به سفر پادشاه اسپانیا


صدها تن از معترضان در بارسلون در اعتراض به سفر فیلیپه ششم به منطقه کاتالونیا که تلاش جدایی آن در سال 2017 ناکام ماند، به خیابان ها آمدند.

- به گزارش ایسنا، خبرگزاری رویترز گزارش داد، فیلیپه ششم، پادشاه اسپانیا چهره ای نامحبوب در کاتالونیا شده است.

او در اوج بحران جدایی طلبی کاتالونیا در امور سیاسی مداخله کرد و رهبران حامی استقلال را بی مسوولیت و غیر دموکراتیک خواند.

فیلیپه ششم یکشنبه به بارسلون، مرکز کاتالونیا رفت تا میزبان ضیافت شام جلسه مرتبط با صنعت تلفن همراه باشد.

جدایی طلبان کاتالونیا تصاویر پادشاه را به آتش کشیدند و جاده ها را بستند.

معترضان بنرهایی با شعار سرکوب بس است و خاندان فاسد بوربن که اشاره ای به نام خاندان سلطنتی اسپانیا است، در دست داشتند.

برخی از معترضان در نزدیکی محل برگزاری ضیافت به سمت نیروهای پلیس تخم مرغ پرتاب کردند.

حضور پادشاه اسپانیا در بارسلون با محاکمه 12 تن از رهبران جدایی طلب کاتالونیا در مادرید همزمان شد.

در همین حال پدرو سانچز، نخست وزیر سوسیالیست اسپانیا پس از جدایی احزاب حامی استقلال و پیوستن آنها به احزاب اپوزیسیون که لایحه بودجه 2019 را به شکست کشاند، مجبور شد انتخابات پارلمانی زودهنگام برای 28 آوریل اعلام کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تظاهرات مردم بارسلون در اعتراض به سفر پادشاه اسپانیا

تظاهرات مردم بارسلون در اعتراض به سفر پادشاه اسپانیا