مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 30 بهمن 1397 ساعت 11:402019-02-19اقتصادي

تونس جمعا 450 میلیون دلار از دارایی های بن علی را مصادره کرده است


وزیر دارایی تونس اعلام کرد که دولت این کشور در مجموع 450 میلیون دلار از دارایی های زین العابدین بن علی را مصادره کرده است.

- به گزارش ایسنا، به نقل از خلیج آنلاین، رضا شلغوم، وزیر دارایی تونس اعلام کرد که مجموع ارزش حساب های بانکی و دارایی های مصادره شده زین العابدین بن علی، رییس جمهور سابق این کشور و خانواده وی 1.

4 میلیارد دینار معادل 450 میلیون دلار بوده است.

وی در جریان نشست پارلمان تونس درباره پرونده اموال مصادره شده، گفت که 368 میلیون دینار (118 میلیون دلار) از حساب های بانکی و دارایی ها، 770 میلیون دینار (248 میلیون دلار) از درآمدهای شرکت های مصادره شده، 238 میلیون دینار (76 میلیون دلار) از درآمد املاک و 28 میلیون دینار (9 میلیون دلار) از درآمدهای دیگر مصادره شده است.

این مقام تونسی افزود: 1.

3 میلیارد دینار (420 میلیون دلار) از ارزش فروش املاک مصادره شده به بودجه دولت اختصاص یافته است و از سال 2012 تا پایان 2018، 2335 مورد تصمیم مصادره توسط کمیسیون ملی مصادره اتخاز شده است.

طبق گفته شلغوم، موارد فوق شامل 630 مورد مربوط به املاک، 20 مورد دارایی تجاری، 242 حساب مالی و پستی، 211 دستگاه خودرو، موتور سیکلت و قایق تفریحی و مصادره 139 مورد مربوط به اموال منقول از جمله فلزات گران بها، اثاثیه و سلاح گرم است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تونس جمعا 450 میلیون دلار از دارایی های بن علی را مصادره کرده است

تونس جمعا 450 میلیون دلار از دارایی های بن علی را مصادره کرده است