مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 14 بهمن 1397 ساعت 20:262019-02-03سياسي

کریمی در گفت وگو با فارس: اسناد مربوط به ایرادات شورای نگهبان درباره سامانه فروش اخذ شد


در نشست امروز ایرادات شورای نگهبان درباره لایحه صندوق مکانیزه فروش یک به یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت و نهایتا رفع و آماده صحن علنی مجلس آماده شد.

- علی اکبر کریمی نماینده مردم اراک و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، در تشریح نشست عصر امروز کمیسیون متبوعش، اظهار داشت: در نشست امروز فقط ایرادات شورای نکهبان درباره لایحه صندوق مکانیزه فروش مشرح و بررسی شد.

وی افزود: در این نشست که با حضور نماینده شورای نگهبان برگزار شد، ایرادات مربوط به لایحه صندوق مکانیزه فروش مطرح شد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: در این نشست ایرادات شورای نگهبان درباره لایحه صندوق مکانیزه فروش یک به یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت و نهایتا رفع و آماده صحن علنی مجلس آماده شد.

  کریمی با بیان اینکه موارد کلی بود و هر ماده موضوعات خاص خود را داشت، اضافه کرد: برای هر کدام از موارد مورد ایراد شورای نگهبان اسنادی اخذ شد تا بر این اساس ایرادات قانونی شورای نگهبان رفع شود.

وی در خاتمه گفت: موادی این لایحه داشت و در مجلس تصویب شده بود که به 10 بند آن شورای نگهیان ایراد گرفته بود و در جلسه امروز بند به بند مطرح، برطرف شده و برای جمع بندی نهایی به صحن مجلس شورای اسلامی ارائه خواهد شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کریمی در گفت وگو با فارس: اسناد مربوط به ایرادات شورای نگهبان درباره سامانه فروش اخذ شد

کریمی در گفت وگو با فارس: اسناد مربوط به ایرادات شورای نگهبان درباره سامانه فروش اخذ شد