مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 14 بهمن 1397 ساعت 16:512019-02-03بين الملل

ایاد علاوی: عراق باید فاصله ایران و کشورهای عربی را کم کند


رهبر «ائتلاف ملی» عراق با بیان اینکه ایران تأثیر بالایی در منطقه دارد، خواستار واسطه گری عراق میان ایران و کشورهای عربی شد.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، ایاد علاوی رهبر ائتلاف ملی و نخست وزیر اسبق این کشور (از 28 ژوئن 2004 تا 6 آوریل 2005 ) در گفت و گو با شبکه آمریکایی الحره، خواسته پارلمان عراق در خصوص خروج نیروهای خارجی از این کشور را مردود دانست و مدعی شد که تصمیم در این مورد مختص دولت است.

او که مواضع بعضا ضد ایرانی دارد، مدعی شد که علاوه بر نیروهای آمریکایی در عراق، نیروهای ترکیه و عوامل ایران نیز در عراق حضور دارند و باید در خصوص تمامی این ها موضع گیری شفاف صورت گیرد.

او در خصوص نقش و حضور ایران در منطقه با اذعان به اینکه ایران نقش بالایی در منطقه دارد، خواستار نقش آفرینی و واسطه گری عراق برای کاهش اختلافات میان ایران و کشورهای عربی و در ادامه خواستار برگزاری کنفرانس منطقه ای صلح شد.

ایاد علاوی در ادامه سخنان خود، با حمله به الحشد الشعبی، مدعی شد که نقش این سازمان پایان یافته و باید منحل شده و در دیگر نهادهای امنیتی ادغام شود.

این سخن او با واکنش های انتقادآمیز بسیاری در فضای مجازی مواجه شده است.

انتهای پیام/م


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ایاد علاوی: عراق باید فاصله ایران و کشورهای عربی را کم کند

ایاد علاوی: عراق باید فاصله ایران و کشورهای عربی را کم کند