مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 26 دی 1397 ساعت 11:352019-01-16فناوري

بقای نشر در گرو عقب نماندن از فناوری است


مدیر استارت آپ کتاب پلاس با بیان این که بقای صنعت نشر ما به استفاده از فناوری های روز دنیا بستگی دارد می گوید: ناشران ما باید وارد فضایی شوند که دیگر مدل بیزینس شان تک محصولی و فقط ارائه کتاب نباشد و خدمات پس از فروش کتاب ارائه بدهند.

- مهدی سعیدی کیا، موسس کتاب پلاس در گفت وگو با ایسنا، درباره فعالیت استارت آپ ها در حوزه کتاب و لزوم توجه به این امر در حوزه نشر اظهار کرد: ما تنها استارات آپ در حوزه کتاب فیزیکی هستیم، یعنی استارت آپ های دیگر در حوزه کتاب های الکترونیک و یا کتاب صوتی هستند.

ما تلاش می کنیم کتاب فیزیکی خریده و خوانده بشود و با تولید محتوای الکترونیکی مبتنی بر کتاب در فضای مجازی به دنبال نقد و معرفی و ترویج کتاب هستیم.

او درباره فعالیت های این مجموعه گفت: کتاب پلاس برای جلوگیری از قاچاق کتاب برچسبی را به کتاب ها توسط ناشران الصاق می کند که اصالت کتاب را تضمین می کند، زیرا در حال حاضر از نظر مشتری بین کتاب کپی و کتاب اصلی فرقی وجود ندارد، خریدار کتاب هم کتاب اصلی را می بیند و هم می تواند کتاب قاچاق با تخفیف 50 درصد بخرد.

زمانی که بر روی کتاب ها برچسب زده می شود، کتاب کددار می شود و خریدار کتاب می تواند از مزایای آن استفاده کند که کتاب قاچاق آن مزایا را ندارد از جمله پلاس های کتاب.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بقای نشر در گرو عقب نماندن از فناوری است

بقای نشر در گرو عقب نماندن از فناوری است